English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑναβολική στεροειδής ορμόνη

Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

καλής ποιότητας Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Πηγή της Κίνας

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Πηγή της Κίνας
Μάρκα: MARVEL PHARMA
Πιστοποίηση: GMP,EP,BP
Αριθμό μοντέλου: 58-20-8

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100g (αυτό μπορεί να χαμηλώσουν 10g για τη διαταγή δειγμάτων)
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ως σας που απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: Στείλετε μέσα 48, 5 -8 ημέρες εργασίας για την παράδοση
Όροι πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg/week
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Αναβολική στεροειδής αρσενική σκόνη τεστοστερόνης Σχετικά προϊόντα: Propionate τεστοστερόνης Phyenylpropionate τεστοστερόνης Isocaproate τεστοστερόνης Enanthat τεστοστε
Κατηγορία: αρσενική τεστοστερόνη Λειτουργία: κύκλος τεστοστερόνης cypionate
Καθαρότητας: 98% επάνω Σκάφος: UK, Αρμενία, Φινλανδία, ανάβαση, Γαλλία, ΗΠΑ, Αυστρία, Ταϊλάνδη, Εσθονία και παγκοσμίως
Άλλο όνομα: λίρα Κύπρου δοκιμής, κύκλος εγχύσεων λίρας Κύπρου δοκιμής, σκόνη τεστοστερόνης cypionate Μορφή: ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες
CAS: 58-20-8 Ημιζωή: 7-8 ημέρες

Αναβολική στεροειδής αρσενική σκόνη τεστοστερόνης με τη φτηνή τιμή τεστοστερόνης cypionate της πώλησης

 

 

Η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από όλα τα ανθρώπινα οντα και είναι η αρχική αρσενική ορμόνη φύλων. Μέσω της συζήτησής μας, ρίξτε καλά μια ματιά στην τεστοστερόνη Cypionate, και εξετάστε τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα της χρήσης του για να βελτιώσουν την απόδοση στον αθλητισμό και. Προτού να βουτήξουμε μέσα, αφήνει να τακτοποιήσει μια κοινή παρερμηνεία. Η τεστοστερόνη Cypionate δεν είναι πλέον ή λιγότερο ισχυρός ή αποτελεσματικός από την τεστοστερόνη Enanthate αντίστοιχών της. Οι δύο ενώσεις είναι ουσιαστικά ίδιες με κάθε τρόπο.

 

Γνωρίσματα Cypionate τεστοστερόνης
Η τεστοστερόνη Cypionate είναι μια συνθετική έκδοση της φυσικά παραχθείσας ορμόνης τεστοστερόνης. Αυτή η ορμόνη είναι αρμόδια για πολλά διαφορετικά φυσικά και διανοητικά χαρακτηριστικά στα αρσενικά. Προωθεί την κίνηση φύλων, παχιά απώλεια, βοήθειες με το κέρδος και τη διατήρηση της αδύνατης μάζας μυών, πυκνότητα κόκκαλων αυξήσεων, και μπορεί ακόμη και να προστατεύσει από τις καρδιακές παθήσεις. Εάν παράγεται φυσικά ή μέσω της χρήσης της τεστοστερόνης Cypionate, αυτά τα γνωρίσματα δεν αλλάζουν. Όλα τα άλλα στεροειδή είναι πραγματικά το μόριο τεστοστερόνης που έχουν αλλάξει για να αλλάξει τις ιδιότητες της ορμόνης.  Η τεστοστερόνη Cypionate φέρνει μια εκτίμηση 100 κατά το μέτρηση της αναβολικής/αρρενογόνου δομής της και αυτή η εκτίμηση χρησιμοποιείται για να μετρήσει όλα τα άλλα στεροειδή. Αυτό θα έκανε την τεστοστερόνη το «πατέρα» όλων των αναβολικών στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές σήμερα.  Πρέπει να σημειωθεί όλες οι ενώσεις τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης Cypionate φέρνουν αυτό το αναβολικό/αρρενογόνο αποτέλεσμα 100, δεδομένου ότι είναι όλη μόνο η τεστοστερόνη.

 

Η τεστοστερόνη Cypionate είναι μια ιδιαίτερα αναβολική και αρρενογόνος ορμόνη κάνοντας το ένα μεγάλο στεροειδές που χρησιμοποιεί εάν κάποιο είναι στην αναζήτηση του περισσότερων μεγέθους και δύναμης. Η τεστοστερόνη Cypionate προωθεί τη διατήρηση αζώτου στο μυ και το περισσότερο άζωτο η λαβή μυών η περισσότερη πρωτεΐνη που οι μυ'ες αποθηκεύουν. Η τεστοστερόνη Cypionate μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα μιας άλλης αναβολικής ορμόνης, igf-1 στον ιστό μυών που παρέχει την ακόμα περισσότερη αναβολική δραστηριότητα. Η τεστοστερόνη Cypionate έχει επίσης την καταπληκτική δυνατότητα να αυξήσει τη δραστηριότητα των δορυφορικών κυττάρων. Αυτά τα κύτταρα διαδραματίζουν έναν ενεργό ρόλο στην επισκευή του χαλασμένου μυός. Η τεστοστερόνη δεσμεύει επίσης στο δέκτη ανδρόγυνων για να προωθήσει τους εξαρτώμενους μηχανισμούς δεκτών ανδρόγυνων για το κέρδος μυών και την παχιά απώλεια.

Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

 

Η τεστοστερόνη Cypionate προκαλεί τις αλλαγές στη μορφή, μέγεθος και μπορεί επίσης να αλλάξει την εμφάνιση και τον αριθμό ινών μυών. Τα ανδρόγυνα όπως την τεστοστερόνη μπορούν να προστατεύσουν το σκληρό κερδισμένο μυ σας από τις καταβολικές (μυς που σπαταλά) glucocorticoid ορμόνες, εμποδίζοντας στη συνέχεια τις σχετικές δυσμενείς αντιδράσεις. Επιπλέον, η τεστοστερόνη Cypionate έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την κόκκινη παραγωγή κυττάρων αίματος και μια υψηλότερη κόκκινη αρίθμηση κυττάρων αίματος θα βελτιώσει την αντοχή μέσω της αυξανόμενης οξυγόνωσης στο αίμα. Περισσότερα κόκκινα κύτταρα αίματος μπορούν επίσης να βελτιώσουν την αποκατάσταση από την επίμονη σωματική δραστηριότητα. Ακόμα κι έτσι, τα αναβολικά/αρρενογόνα αποτελέσματα τεστοστερονών είναι ανάλογα της δόσης όσο υψηλότερη η δόση που τόσο υψηλότερη η οικοδόμηση μυών επηρεάζει.

 

Πολλοί αθλητές επιδεικνύουν τα ογκώδη κέρδη δύναμης χρησιμοποιώντας την τεστοστερόνη Cypionate δεδομένου ότι η ορμόνη βελτιώνει τη συστολή μυών με την αύξηση του αριθμού νετρονίων μηχανών στο μυ και βελτιώνει τη νευρομυϊκή μετάδοση. Προωθεί επίσης τη σύνθεση γλυκογόνου που παρέχει περισσότερα καύσιμα για τα έντονα workouts με αυτόν τον τρόπο που αυξάνουν την αντοχή και τη δύναμη.

 

Η τεστοστερόνη Cypionate έχει επίσης τη δυνατότητα να προωθήσει την παχιά απώλεια μέσω μιας αύξησης της μεταβολικής δραστηριότητας. Η τεστοστερόνη δεσμεύει στο δέκτη ανδρόγυνων αρκετά καλά με συνέπεια την παχιά διακοπή, και αποτρέπει περαιτέρω το νέο παχύ σχηματισμό κυττάρων. Μια άλλη έμμεση δράση της παχιάς απώλειας που η τεστοστερόνη παράγει είναι η θρεπτική επίδραση μοιράσματος που έχει στο μυ και το λίπος. Δεδομένου ότι το σώμα χτίζει το μυ σε ένα επιταχυνόμενο ποσοστό περισσότερο των τροφίμων τρώτε είστε στον ιστό μυών αντί της αποθήκευσης ως λίπος η θρεπτική αποδοτικότητα ενισχύεται.

 

Η τεστοστερόνη Cypionate θα διαδραματίσει επίσης έναν κρίσιμο ρόλο που περιστρέφεται γύρω από την κρεατίνη. Η κρεατίνη είναι ουσιαστική στο τριφωσφορικό άλας το (ATP), η πηγή ενέργειας αδενοσίνης για τους μυς μας και όταν υποκινούνται οι μυ'ες το ATP αναλύει diphosphate το (ADP) αδενοσίνης και αυτό είναι τι απελευθερώνει την ενέργεια. Δυστυχώς, η διαδικασία είναι συχνά πάρα πολύ αργή κατά τη διάρκεια της επίμονης δραστηριότητας αλλά μέσω της χρήσης της τεστοστερόνης Cypionate, αυτή η απαίτηση ικανοποιείται όπως το ATP ξαναγεμίζεται σε ένα πολύ γρηγορότερο ποσοστό.

 

Αποτελέσματα της τεστοστερόνης Cypionate
Με έναν καλά-προγραμματισμένο κύκλο Cypionate τεστοστερόνης, σχεδόν κάθε αναβολικό στεροειδές όφελος μπορεί να ληφθεί. Για τον εκτός εποχής αθλητή, περισσότερη αδύνατη μάζα μυών μπορεί να χτιστεί με το λιγότερο κέρδος λίπους σωμάτων. Προκειμένου να αυξηθείτε, πρέπει να καταναλώσετε αρκετές θερμίδες και το παχύ κέρδος θα εμφανιστεί, αλλά η τεστοστερόνη Cypionate θα εξασφαλίσει η ορμή του κέρδους βάρους σας είναι το βάρος θέλετε.

 

Ενώ η εκτός εποχής χρήση συσσώρευσης είναι η πιό κοινή, τα αποτελέσματα της τεστοστερόνης Cypionate μπορούν να είναι παρά πολύ ευεργετικά κατά τη διάρκεια της τέμνουσας φάσης επίσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρήσης, είμαστε σε θέση να συντηρήσουμε πολύ περισσότερο αδύνατο ιστό μυών που ειδάλλως θα χανόταν. Προκειμένου να χαθεί το λίπος σωμάτων, πρέπει να καψουμε περισσότερες θερμίδες από καταναλώνουμε και αυτό μπορεί και συχνά οδηγεί στο μυ και την απώλεια δύναμης. Περαιτέρω, ο μακρύτερος και ο σκληρότερος εσείς κάνει δίαιτα ο περισσότερος μυς και η δύναμη θα είναι σε κίνδυνο, αλλά λόγω των γνωρισμάτων της τεστοστερόνης του ιστού και η δύναμη μυών Cypionate προστατεύεται.

 

Ανεξάρτητα από το σκοπό της χρήσης, η τεστοστερόνη Cypionate καθορίζει την αύξηση απόδοσης από τη δυνατότητά της να προωθήσει την αποκατάσταση και την αντοχή. Με μια δόση επιπέδων απόδοσης της τεστοστερόνης Cypionate το σώμα σας μπορεί να ανακτήσει γρηγορότερα και δεν θα κουράσετε έξω όπως γρήγορα.  Αυτό θα σας επιτρέψει στο workout πιό μακροχρόνιο και σκληρότερο, και περισσότερη πρόοδος μπορεί να σημειωθεί. Αυτό είναι αύξηση απόδοσης στο καλύτερό της!

 

Κυβέρνηση Cypionate τεστοστερόνης
Η τεστοστερόνη Cypionate είναι μόνο διαθέσιμη σε μια εκχύσιμη μορφή και χρησιμοποιείται τακτικά για να μεταχειριστεί τους όρους όπως η χαμηλή τεστοστερόνη. Περισσότερα από είκοσι εκατομμύριο άτομα στις ΗΠΑ πάσχουν μόνο από κάποια μορφή χαμηλής τεστοστερόνης, και ένας τέτοιος όρος μπορεί σοβαρά να μικρύνει τη ποιότητα ζωής αυτών. Τα συμπτώματα όπως η απώλεια μάζας και δύναμης μυών, μια μείωση στο λίμπιντο και τη σεξουαλική απόδοση, μια αύξηση στο λίπος σωμάτων, και τα χαμηλά ενεργειακά επίπεδα είναι όλα κοινά χαρακτηριστικά της χαμηλής τεστοστερόνης. Περαιτέρω, όταν αγνοείται η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να είναι μια πύλη σε Alzheimers, το διαβήτη, την οστεοπόρωση και πολλούς άλλους σοβαρούς όρους. Τα περισσότερα άτομα θα βρούν μια έγχυση κάθε επτά έως δέκα ημέρες σε 100mg σε 200mg ανά έγχυση για να ξεριζώσουν εντελώς ένα τέτοιο πρόβλημα.

 

Για την αύξηση απόδοσης, μια έγχυση την εβδομάδα είναι αρκετά συχνά εντούτοις, σε πολλές περιπτώσεις δύο μικρότερα όμως ίσα - οι μεγέθους εγχύσεις θα αποδειχθούν πολύ αποδοτικότερες. Ο λόγος για τις πολλαπλάσιες εγχύσεις είναι να κρατηθούν τα επίπεδα αίματος οξυνμένα περαιτέρω, απαιτείται συχνά να ελεγχθούν οι παρενέργειες που μπορούν να εμφανιστούν με τη χορήγηση της δόσης επιπέδων απόδοσης. Όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, περισσότερο παίρνετε όσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή, αλλά περισσότερο παίρνετε τόσο μεγαλύτερο ο κίνδυνος. Με να χωρίσετε τις εγχύσεις στις μικρότερες συχνότερες εγχύσεις, εισάγετε τα μικρότερα ποσά της ορμόνης για το σώμα σας για να εξετάσετε εντελώς ξαφνικά. Όσον αφορά στις πραγματικές δόσεις απόδοσης, αυτό μπορεί να κυμανθεί οπουδήποτε από 200mg την εβδομάδα όλο τον τρόπο ως 1,000mg την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες.

 

Η χαρακτηριστική δόση για εκείνους που χρησιμοποιούν Cypionate για να αντιδράσουν στο χαμήλωμα της τεστοστερόνης λόγω της χρήσης άλλων στεροειδών είναι κανονικά 200mg. Εάν χρησιμοποιείται για άμεσους λόγους απόδοσης, οι περισσότεροι θα βρούν ότι 400mg σε 600mg την εβδομάδα θα είναι αποτελεσματικό, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι υψηλότερες δόσεις θα αυξήσουν πολύ τον κίνδυνο.

 

Ανεξάρτητα από τη συνολική δόση, οι περισσότεροι στεροειδείς χρήστες θα βρούν αυτό για να είναι ένα εξαιρετικά καλά-ανεχθε'ν αναβολικό στεροειδές και ένας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις μεγάλες περιόδους του χρόνου. 12 εβδομάδες της συνολικής χρήσης είναι αρκετά κοινές, όπως είναι 16 εβδομάδες. Δεν υπάρχει τίποτα μαγικό για αυτούς τους αριθμούς, αλλά είναι στερεές οδηγίες για το άτομο προγραμματίζει έξω τους επιθυμητούς στόχους του.

 

Ανεξάρτητα από τη συνολική χορήγηση της δόσης ή το μήκος κύκλων, θα πρέπει να σχεδιάσετε ένα μετα σχέδιο του (PCT) θεραπείας κύκλων μόλις τερματιστεί η χρήση Cypionate τεστοστερόνης σας. Για τα περισσότερα άτομα, εάν διακόπτετε τη χρήση των αναβολικών στεροειδών για περισσότερο από δέκα εβδομάδες, θα χρειαστείτε το PCT αλλά εάν η περίοδός σας είναι κλειστή λιγότερο έπειτα μπορεί να πηδηθεί. Για τις πλήρεις μετα πληροφορίες κύκλων και προγραμματισμός, παρακαλώ δείτε τη μετα σελίδα θεραπείας κύκλων στο Steroid.com.

 

Πρέπει να σημειωθεί όταν την αύξηση απόδοσης, η τεστοστερόνη Cypionate για τις γυναίκες δεν συστήνεται. Αυτό είναι ένα στεροειδές που φέρνει μακριά πάρα πολλή αρρενογόνο δραστηριότητα σε τελευταία ανάλυση, είναι το αρχικό αρσενικό ανδρόγυνο. Οι γυναίκες μπορούν να πάσχουν από τη χαμηλή τεστοστερόνη και μπορούν να υπάρξουν θεραπευτικά οφέλη από τη χρήση της τεστοστερόνης Cypionate εντούτοις τέτοια σχέδια επεξεργασίας θα είναι παρά πολύ χαμηλή υπολογισμένη δόση και πρέπει να προσέξουν πολύ για τα συμπτώματα virilization.

Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

Οι παρενέργειες της τεστοστερόνης Cypionate
Σαν εξαιρετικά καλά-ανεχθείσα ορμόνη για τα περισσότερα άτομα, οι παρενέργειες της τεστοστερόνης Cypionate είναι από πολλές απόψεις εύκολο να ελεγχτούν. Όταν τέτοιες δυσμενείς αντιδράσεις, λάβετε υπόψη που περιέρχονται κατά ένα μεγάλο μέρος στη σφαίρα πιθανού και είναι με κανένα τρόπο εγγυημένες. Ακόμα κι έτσι, συμπληρώστε συνολικά τη χορήγηση της δόσης, οι γενετικές προδιαθέσεις και η γενική κατάσταση υγείας σας θα διαδραματίσουν έναν ρόλο.

 

Όσον αφορά στις παρενέργειες οι ίδιοι, η τεστοστερόνη Cypionate όπως όλες τις ενώσεις τεστοστερόνης φέρνει ένα υψηλό επίπεδο της δραστηριότητας aromatase aromatization που αναφέρεται στη μετατροπή της τεστοστερόνης στο οιστρογόνο. Καθώς τα επίπεδα οιστρογόνου αυξάνονται, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο gynecomastia (αρσενική διεύρυνση στηθών) και την υπερβολική διατήρηση νερού. Αυτή η υπερβολική διατήρηση νερού μπορεί ακόμη και να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη πίεση του αίματος. Προκειμένου να καταπολεμηθούν τέτοια αποτελέσματα, ειδικά gynecomastia, πολλοί γυρίζουν στους εκλεκτικούς διαμορφωτές το (SERMs) δεκτών οιστρογόνου όπως το κιτρικό άλας Tamoxifen (Nolvadex) και για τους σοβαρότερους ανασταλτικούς παράγοντες το (AIs) Aromatase προστασίας όπως Anastrozole (Arimidex). Ασυζητητί, το AIS είναι το αποτελεσματικότερο εντούτοις, μπορούν επίσης να αποδειχθούν προβληματικοί όταν τη χοληστερόλη και η προσοχή ενθαρρύνεται.

 

Πέρα από αυτά τα αποτελέσματα, η τεστοστερόνη Cypionate μπορεί να προωθήσει τις σχετικές με το (DHT) παρενέργειες dihydrotestosterone όπως η ακμή, η απώλεια τρίχας και η προστατική διεύρυνση εντούτοις, πρέπει να εννοηθεί τα στεροειδή ότι DHT θα είναι οι πρωταρχικοί ένοχοι. Προκειμένου να παρασχεθεί η προστασία, ένας άλφα reductase 5 ανασταλτικός παράγοντας όπως Finasteride μπορεί να είναι χρήσιμος δεδομένου ότι είναι ένας καταπιεστής ανδρόγυνων και το ανδρόγυνο DHT προκαλεί το πρόβλημα. Πρέπει να σημειωθεί η απώλεια τρίχας είναι μόνο δυνατή στα άτομα που προδιαθέτονται στην αρσενική φαλάκρα σχεδίων.

 

Διαθεσιμότητα της τεστοστερόνης Cypionate
Εάν ζωντανοί στις ΗΠΑ εσείς δεν θα βρείτε την τεστοστερόνη Cypionate για την πώληση στη μαύρη αγορά τόσο συνήθως όσο πολλές άλλες μορφές τεστοστερόνης ειδικά όταν το φαρμακευτικό βαθμό. Η μεγάλη πλειοψηφία της τεστοστερόνης Cypionate κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από Upjohn και Watson, και πολύ λίγα βρίσκουν πάντα τον τρόπο του στους προμηθευτές μαύρων αγορών. Φυσικά, έξω από τις ΗΠΑ τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν δεδομένου ότι υπάρχουν κάμποσες φαρμακοβιομηχανίες που το κάνουν. Περαιτέρω, τα πολυάριθμα υπόγεια εργαστήρια σε όλη την υδρόγειο κατασκευάζουν το προϊόν.

 

Ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα που επιλέγετε, η περισσότερη τεστοστερόνη Cypionate έρχεται υπολογισμένος δόση σε 200mg/ml ή 250mg/ml. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις εντούτοις, η περισσότερη υψηλή υπολογισμένη δόση τεστοστερόνη Cypionate εμπίπτει κανονικά στην κατηγορία αγοραστή beware. Τέτοια προϊόντα κάτω από-υπολογίζονται δόση συνήθως και παρέχονται μόνο από τα χαμηλής βαθμίδας υπόγεια εργαστήρια. Φυσικά, ανεξάρτητα από την το χορήγηση της δόσης, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά παραγωγή οποιασδήποτε αναβολικής στεροειδούς αγοράς. Τα μολυσμένα προϊόντα δεν είναι ασυνήθιστα, και όταν την ανθρώπινη τεστοστερόνη Cypionate βαθμού αυτό είναι μια από τις ο συνηθέστερα πλαστογραφημένες τεστοστερόνες.

 

Αγοράζοντας την τεστοστερόνη Cypionate on-line - προειδοποίηση
Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε την τεστοστερόνη Cypionate on-line στην πραγματικότητα, αυτό είναι ο ευκολότερος και πιό κοινός τρόπος να γίνει μια αναβολική στεροειδής αγορά. Ακόμα κι έτσι, τα αναβολικά στεροειδή είναι ταξινομημένα ως σχέδιο ΙΙΙ τις ελεγχόμενες ουσίες στις ΗΠΑ και φέρνουν τις αυστηρές νομικές επιπτώσεις εάν ο νόμος είναι παραβαίνων. Για αυτόν τον λόγο, εάν επιθυμείτε να μείνετε μέσα στην ασφάλεια του νόμου ικανοποιώντας τις αναβολικές ανάγκες σας, παρακαλώ δείτε τους χορηγούς και τους δηαφημιστές εδώ στο steroid.com. Εδώ θα βρείτε υψηλός - ποιοτικό anabolics που είναι όχι μόνο αποτελεσματικοί αλλά και νομικοί χωρίς μια συνταγή.

 

Αναθεωρήσεις Cypionate
Με πολλά αναβολικά στεροειδή για να επιλέξουν από, πολύ λίγοι φέρνουν ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο της μεταβλητότητας και της ανεκτικότητας ως τεστοστερόνη Cypionate. Τελειοποιήστε για τους αρχαρίους και οι μακροπρόθεσμοι στεροειδείς χρήστες σε οποιοδήποτε κύκλο, αυτό είναι αδύνατοι να πάνε στραβά με αυτό το στεροειδές. Εάν είστε νέοι στα αναβολικά στεροειδή και έχετε έξω η φυσική δυνατότητά σας, αυτό είναι το τέλειο στεροειδές για να δει την πρόοδό σας συνεχίζεται άλλη μια φορά. Εάν είστε προηγμένος στεροειδής χρήστης και έχετε χρησιμοποιήσει Cypionate στους προηγούμενους κύκλους, θα συνεχίσει να είναι εξίσου αποτελεσματικό κάθε φορά. Αυτό δεν είναι ένα αναβολικό στεροειδές που διατηρείται για μια ιδιαίτερη ομάδα ανθρώπων, ή ένα που είναι μόνο χρήσιμα σε έναν συγκεκριμένο χρόνο αλλά μάλλον ένα στερεό θεμελιώδες στεροειδές που είναι τέλειο για οποιοδήποτε κύκλο.

Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

Σχεδιάγραμμα Cypionate τεστοστερόνης

17b-υδροξύ-4-androsten-3-ένας
Βάση τεστοστερόνης + cypionate εστέρας
Τύπος: C27 H40 O3
Μοριακό βάρος: 412.6112
Μοριακό βάρος (βάση): 288.429
Μοριακό βάρος (εστέρας): 132.1184
Τύπος (βάση): C19 H28 Ο2
Τύπος (εστέρας): C8 H14 Ο2
Σημείο τήξης (βάση): 155
Σημείο τήξης (εστέρας): 98 - 104 Γ
Κατασκευαστής: Διάφορος
Αποτελεσματική δόση (άτομα): 300-2000mg+ εβδομάδα
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): Μην συστημένος
Ενεργός ζωή: 8 ημέρες
Χρόνος ανίχνευσης: 3 μήνες
Αναβολική/αρρενογόνος αναλογία: 100/100.


Ακριβώς ως δόσεις του, οι κύκλοι Cypionate τεστοστερόνης είναι εξαιρετικά εύκαμπτοι και ευπροσάρμοστοι από την άποψη της χρήσης του. Η τεστοστερόνη είναι ίσως το πιό ευπροσάρμοστο και εύκαμπτο αναβολικό στεροειδές ικανό αρκετά κυριολεκτικά τίποτα και βοηθώντας οποιοδήποτε χρήστη στην επίτευξη οποιουδήποτε στόχου επιθυμητού. Εκτός από την ποιότητα ακραίας μεταβλητότητάς του, επίσης προηγουμένως έχει αναφερθεί ότι η τεστοστερόνη είναι κατά πολύ το ασφαλέστερο αναβολικό στεροειδές. Κατέχει έναν μεγάλο αριθμό ουσιαστικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και λειτουργεί που απαιτεί τη χρήση του σε κάθε ενιαίο αναβολικό στεροειδή κύκλο – απολύτως κανένας κύκλος οποιωνδήποτε αναβολικών στεροειδών δεν πρέπει να οργανωθεί χωρίς τουλάχιστον μια δόση TRT της τεστοστερόνης Cypionate χρησιμοποιούμενη.

Από την άποψη των πραγματικών κύκλων Cypionate τεστοστερόνης, είναι επίσης μια ένωση που εκθέτει ένα πολύ ευρύ και απέραντο επίπεδο συμβατότητας με άλλα αναβολικά στεροειδή. Η τεστοστερόνη είναι γενικά stackable και συμβατή με κάθε ενιαίο αναβολικό στεροειδές (σε τελευταία ανάλυση, το η χρήση της είναι ουσιαστική κατά τρέξιμο οποιουδήποτε άλλουδήποτε αναβολικού στεροειδούς). Η μόνη δευτερεύουσα εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι το γεγονός που οι διάφορες εστεροποιημένες παραλλαγές της τεστοστερόνης τείνουν να συσσωρεύσουν καλύτερα με άλλα αναβολικά στεροειδή που κατέχουν τις πολύ παρόμοια ημιζωές και τα ποσοστά απελευθέρωσης. Εντούτοις, αυτό δεν είναι τόσο πολύ μια εξαίρεση στον κανόνα τόσο πολύς όπως είναι ένα ζήτημα της ευκολίας. Παραδείγματος χάριν, η τεστοστερόνη Cypionate είναι συμβατότερη από την άποψη της έγχυσης και της διοίκησης που σχεδιάζουν με Trenbolone Enanthate από είναι με το οξικό άλας Trenbolone. Η τεστοστερόνη Cypionate μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το οξικό άλας Trenbolone χωρίς τα προβλήματα, αλλά το ζήτημα εδώ είναι ότι η τεστοστερόνη cypionate κατέχει μια ημιζωή 12 ημερών ενώ το οξικό άλας Trenbolone κατέχει μια ημιζωή 3 ημερών. Κάποιος μπορεί εύκολα να δει εδώ πώς αυτό μπορεί να είναι μια δυσχέρεια, έτσι αυτές οι διαφορές πρέπει να σημειωθούν και έκαναν ενήμερος για. Γί αυτό η τεστοστερόνη Cypionate θα συνδυάσει καλύτερα με Trenbolone Enanthate, δεδομένου ότι και οι δύο κατέχουν σχεδόν την ίδια ημιζωή, και επομένως τα προγράμματα εγχύσεων είναι καταλληλότερα, και και τα δύο αναβολικά στεροειδή μπορούν να χορηγηθούν στους ακριβείς ίδιους χρόνους στην ακριβή ίδια συχνότητα.

Οι κύκλοι Cypionate τεστοστερόνης των διάφορων διαφορετικών τύπων είναι πάρα πολύ δυνατοί, και αυτό έχει αγγιχτεί προηγουμένως στο προηγούμενο τμήμα όπου οι δόσεις καλύφθηκαν. Η κοπή, η συσσώρευση, και οι αδύνατοι μαζικοί κύκλοι είναι όλες εξίσου πιθανές με την τεστοστερόνη Cypionate, αν και κάθε χρήστης και ο δυνητικός χρήστης πρέπει να γνωρίσουν ότι ένας ανασταλτικός παράγοντας aromatase θα απαιτηθεί κατά τη διάρκεια της κοπής ή των αδύνατων μαζικών κύκλων προκειμένου να αφαιρεθεί η διατήρηση νερού που θα παράσχει φουσκωμένη, μαλακή, και αυξομειούμενη να φανεί διάπλαση. Αυτός είναι εκτός αν ο μαλακός και ο αυξομειούμενος κοιτάζει είναι καμίας ανησυχίας στο μεμονωμένο, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας παχιάς φάσης απώλειας.

Το μήκος και λάκτισμα-στην περίοδο κύκλων Cypionate τεστοστερόνης πρέπει επίσης να ενημερωθεί για. Η τεστοστερόνη Cypionate κρατά μια ημιζωή 12 ημερών, η οποία απαιτεί ένα εκτεταμένο μήκος κύκλων Cypionate τεστοστερόνης περίπου 10 – 12 εβδομάδων. Λόγω της μακρύτερης χρονικής περιόδου που απαιτείται για τα βέλτιστα μέγιστα σταθερά επίπεδα πλάσματος αίματος που επιτυγχάνονται, «λάκτισμα-» στην περίοδο με το οποίο ο χρήστης αρχίζει να δοκιμάζει τις αλλαγές διάπλασης και τα κέρδη δύναμης στη γυμναστική δεν θα εμφανιστεί μέχρι περίπου 4 – 6 εβδομάδες στον κύκλο. Αυτό είναι σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή που κατέχουν τους κοντύτερους εστέρες και επομένως πιό σύντομες ημιζωές, όπου «λάκτισμα-» στην περίοδο για αυτές τις ενώσεις είναι στη σειρά των εβδομάδων 2 – 4 σε έναν κύκλο.

Κύκλος Cypionate τεστοστερόνης αρχαρίων

Παράδειγμα κύκλων Cypionate τεστοστερόνης αρχαρίων (12 του συνολικού εβδομάδες κύκλος ζωών)
Εβδομάδες 1 – 12:
– Τεστοστερόνη Cypionate 300 – 500mg/week

Αυτό θεωρείται από πολλούς ως πιό βασικό οποιουδήποτε αναβολικού στεροειδούς κύκλου, ο οποίος είναι επίσης ο πιό βασικός των κύκλων Cypionate τεστοστερόνης για τους αρχαρίους. Αυτό είναι ένας τέλειος εισαγωγικός κύκλος για οποιοδήποτε αρχάριο στον κόσμο των αναβολικών στεροειδών. Κάθε πρώτος αναβολικός στεροειδής κύκλος αρχαρίων πρέπει πάντα να αποτελεσθεί από τεστοστερόνη-μόνο. Οποιαδήποτε προτιμημένη παραλλαγή εστέρα της τεστοστερόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά αυτός ο ιδιαίτερος κύκλος περιλαμβάνει τη χρήση της τεστοστερόνης Cypionate. Ο λόγος για έναν τέτοιο ουσιαστικό όρο της αναβολικής στεροειδούς χρήσης είναι ότι όπως προηγουμένως αναφέρεται πολλές φορές ως εδώ σε όλο αυτό το σχεδιάγραμμα, η τεστοστερόνη είναι γνωστή για να είναι το ασφαλέστερο αναβολικό στεροειδές, δεδομένου ότι είναι αυτό που το ανθρώπινο σώμα κατασκευάζει ενδογενώς και τι είναι εξοικειωμένη με. Αυτό θα επιτρέψει στον αρχάριο το πλεονέκτημα και τις μεμονωμένες απαντήσεις τους στο φυσικότερο και βασικό αναβολικό στεροειδές: Τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι, ως επί το πλείστον, τι κάθε άλλο αναβολικό στεροειδές είναι ένα παράγωγο. Επομένως έχει λογικό νόημα για να μετρήσει τις απαντήσεις με την τεστοστερόνη πρώτος από μόνο του πρίν κινείται προς άλλες ενώσεις, δεδομένου ότι υπάρχει μια υψηλή δυνατότητα ότι εάν ένα άτομο αποκρίνεται κατά τρόπο πολύ αρνητικό σε έναν απλό τεστοστερόνη-μόνο κύκλο, κατόπιν εκείνο το ίδιο άτομο μπορεί να αποκριθεί κατά τρόπο πιό αρνητικό σε άλλες ενώσεις. Αυτός ο κύκλος Cypionate τεστοστερόνης θα ήταν καταλληλότερος ως συσσώρευση ή αδύνατη μάζα κερδίζοντας τον κύκλο.

Ενδιάμεσος κύκλος Cypionate τεστοστερόνης

Ενδιάμεσο παράδειγμα κύκλων Cypionate τεστοστερόνης (12 του συνολικού εβδομάδες κύκλος ζωών)
Εβδομάδες 1 – 12:
– Τεστοστερόνη Cypionate σε 500mg/week
– Nandrolone Decanoate (AKA Deca Durabolin) σε 400mg/week
Εβδομάδες 1 – 4:
– Dianabol σε 25mg/day

Αυτός ο ενδιάμεσος κύκλος Cypionate τεστοστερόνης είναι αυτός της πάντα τόσο δημοφιλείς και συνήθως χρησιμοποιημένοι τεστοστερόνης/ο σωρός κύκλων Nandrolone/Dianabol. Είναι, φυσικά, καταλληλότερο ως ενδιάμεσο κύκλο Cypionate τεστοστερόνης επιπέδων, και αντίθετα προς αυτό που η πλειοψηφία των αναβολικών στεροειδών χρηστών σκέφτεται, αυτό είναι με κανένα τρόπο ένας κύκλος αρχαρίων. Τεστοστερόνη-μόνο οι κύκλοι αρχαρίων και ο σκοπός πίσω από τους έχουν εξηγηθεί ανωτέρω, αλλά η πρόσθετη χρήση άλλων ενώσεων σε έναν κύκλο μπορεί συχνά να γίνει επικίνδυνη για έναν αρχάριο που είναι κατά ένα μεγάλο μέρος άγνωστος με τον κόσμο των αναβολικών στεροειδών, και μπορεί να αντιδράσει αρνητικά σε μια ή περισσότερες συσσωρευμένες ενώσεις. Επειδή οι πολλαπλάσιες ενώσεις χρησιμοποιούνται, το ανεπιτυχές άτομο θα είναι αβέβαιο ως προς ποια ένωση είναι ο ένοχος αυτών των αρνητικών αντιδράσεων και παρενεργειών. Μια τέτοια κατάσταση θα μπορούσε να αποδειχθεί θανατηφόρα στην περίπτωση των αλλεργικών αντιδράσεων επίσης. Γί αυτό οι αρχάριοι πρέπει πάντα να αρχίσουν με τα βασικά πρίν συσσωρεύουν τις ενώσεις. Αυτός ο ενδιάμεσος σωρός άλλη μια φορά προτιμάται με σκοπό τη συσσώρευση και το κέρδος δύναμης.

Αρσενική αναβολική στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης, αναβολικές στεροειδείς ορμόνες

Προηγμένος κύκλος Cypionate τεστοστερόνης

Προηγμένο παράδειγμα κύκλων Cypionate τεστοστερόνης (12 του συνολικού εβδομάδες κύκλος ζωών)
Εβδομάδες 1 – 12:
– Τεστοστερόνη Cypionate σε 100mg/week
– Trenbolone Enanthate σε 600mg/week

Αυτό είναι ένα από τα τέλεια παραδείγματα των προηγμένων κύκλων Cypionate τεστοστερόνης, και αυτός ο ιδιαίτερος ένας είναι αποδείξιμος της χρήσης της τεστοστερόνης Cypionate ως ενθαρρυντική ένωση που χρησιμοποιείται στις δόσεις TRT καθαρά με σκοπό τη διατήρηση της κανονικής φυσιολογικής λειτουργίας ελλείψει της κανονικής λειτουργούσας ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης (καταστέλλεται ως αποτέλεσμα της χρήσης των αναβολικών στεροειδών). Επομένως, η τεστοστερόνη Cypionate έχει μειωθεί στη χαρακτηριστική δόση TRT 100mg την εβδομάδα. Αυτή η κανονική φυσιολογική δόση τεστοστερόνης θα επιτρέψει τον έλεγχο επιπέδων οιστρογόνου σε όλο τον κύκλο χωρίς την απαίτηση ενός ανασταλτικού παράγοντα aromatase. Αυτό είναι επειδή το ποσοστό aromatization της τεστοστερόνης στο οιστρογόνο στις δόσεις πιό κοντά στην κανονική φυσιολογική σειρά μειώνεται πολύ. Κατά συνέπεια, Trenbolone Enanthate λειτουργεί τώρα ως αρχική αναβολική ένωση (aka η «workhorse» ένωση) που θα λειτουργήσει για να παρέχει την αύξηση μυών σε όλο τον κύκλο. Το Trenbolone είναι αυστηρά προηγμένο αναβολικό ένα στεροειδές επιπέδων, ακατάλληλος για χρήση από τους αρχαρίους οποιουδήποτε τύπου. Σε αυτόν τον κύκλο, η παραλλαγή Enanthate Trenbolone χρησιμοποιείται απλά λόγω της άνευ ραφής συμβατότητάς της με τη λίρα Κύπρου τεστοστερόνης, όπως οι εστέρες Cypionate και Enanthate όπως προηγουμένως συζητημένος και οι δύο κατέχετε σχεδόν τις ίδιες ημιζωές. Αυτό επομένως παρέχει μια ευκολία της ευκολίας για το χρήστη, καθώς επίσης και τις ομαλότερες συχνότητες εγχύσεων και διοίκησης. Το γεγονός ότι η τεστοστερόνη χρησιμοποιείται τις αρκετά χαμηλές δόσεις για να αποφύγει aromatization, που συνδυάζεται με το γεγονός ότι η ανικανότητα Trenbolone να μετατρέψει στο οιστρογόνο σε οποιαδήποτε δόση πρέπει να οδηγήσει στη συνολική εξάλειψη οποιασδήποτε πιθανής διατήρησης νερού, bloating, του gynecomastia ή οποιωνδήποτε παρενεργειών που συνδέονται με το οιστρογόνο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτός ο κύκλος είναι in particular αρκετά ισχυρός να χρησιμοποιηθεί ως κύκλος συσσώρευσης, αδύνατος μαζικός κύκλος, ή κόβοντας κύκλος – όλοι χωρίς τη διογκωμένη δυνατότητα για τη διατήρηση νερού ή άλλες παρενέργειες Estrogenic.


Μετατροπή σκονών Cypionate τεστοστερόνης


80mg/ml @250ml
Σκόνη λίρας Κύπρου τεστοστερόνης 20g
Βενζυλικό οινόπνευμα 5ml
Βενζυλικό Benzoate 45ml
Grapeseed πετρέλαιο 185ml 

200mg/ml @250ml
Σκόνη λίρας Κύπρου τεστοστερόνης 50g
Βενζυλικό οινόπνευμα 5ml
Βενζυλικό Benzoate 45ml
Grapeseed πετρέλαιο 162.5ml
δόση: Μέση δόση: Άτομα 250-1000 mg/week
ημιζωή: 15-16 ημέρες


Η τεστοστερόνη cypionate είναι ένας εστέρας της τεστοστερόνης που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία στα αρσενικά για να μεταχειριστεί το αρχικό hypogonadism (σύμφυτο ή επίκτητο) - ορχική αποτυχία λόγω του cryptorchidism, διμερές torsion, orchitis, testis εξαφάνισης του συνδρόμου, ή του orchidectomy.
 

Γρήγορη λεπτομέρεια:


τεστοστερόνη cypionate
Όνομα προϊόντων: Τεστοστερόνη cypionate Τεστοστερόνη cypionate Τεστοστερόνη cypionate depovirin, τμήμα-δοκιμή, τμήμα-τεστοστερόνη, devirin, δ-δοκιμή, Durandro, Jectatest, Malogen, λίρα Κύπρου., νεω-Testosterona depositum, Pentosteron, depositum Pertestis, Proterona, retar-GEN Α, Sadiferol, Supertest, Tardotest
CAS: 58-20-8
Μοριακό βάρος: 412.6
Μοριακός τύπος: C27H40O3
Δοκιμή: 99%
EINECS: 200-368-4
Εμφάνιση: κίτρινο υγρό
Χρήση: Σαν αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.
 
Κύκλος τεστοστερόνης cypionate:

 


Εβδομάδα

Δοκιμή Γ

Ισορροπία

Primobolan

Clomid

 

1

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

2

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

3

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

4

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

5

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

6

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

7

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

8

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

9

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

10

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

11

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

12

500mg/week

600mg/week

600mg/week

 

500ui/week

13

500mg/week

 

 

 

500ui/week

14

500mg/week

 

 

 

500ui/week

15

500mg/week

 

 

 

500ui/week

16

500mg/week

 

 

 

500ui/week

17

 

 

 

 

 

18

 

 

 

50mg/day

 

19

 

 

 

50mg/day

 

20

 

 

 

50mg/day

 
 
 

 

Το advantange μας

Ποιότητα
Με τα έτη μας εμπειρίας, προηγμένης τεχνολογίας και συνεχούς έρευνας, η ποιότητά μας είναι ικανοποιεί tofully τις ανάγκες της αγοράς να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών
 
Παράδοση
όταν επιβεβαιώσαμε την πληρωμή σας, θα συσκευάσουμε τα προϊόντα σας μέσα σε 24 ώρες, και στέλνοντας μέσα σε 48 ώρες, ο αριθμός καταδίωξης και η εικόνα του δέματος θα σας σταλούν σε.
 
Τιμή
η καλύτερη τιμή θα παρασχεθεί σε σας, φυσικά, ο φίλος μου, αγοράζετε περισσότερων, η τιμή μας θα είναι πιό προσιτή, θα σας στείλουμε κάποιο δώρο σε
 
Υπηρεσία
Ο αριθμός και οι εικόνες διαταγής σας θα σας σταλούν σε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πούμε σε σας για να ψάξουμε έναν ενιαίο αριθμό URLs, και θα ακολουθήσουμε πάντα τον αριθμό διαταγής σας

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

1. Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα με τις ανταγωνιστικές τιμές.

2. Παρέχουμε την επαγγελματική υπηρεσία.

3. Αρκετές απόθεμα και γρήγορη παράδοση.

4. Εμείς ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος ναυτιλίας asure.

5. Γρήγορη απάντηση σε οποιαδήποτε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία ή προβλήματα.

 

Διαθέσιμοι αριθμοί καταδίωξης στις ΗΠΑ:

EE689150169CN

EE689150084CN

EE750056148CN

EE689151059CN

EA211716874HK

 

3.

Θέση προέλευσης:

Κίνα

Εμπορικό σήμα:

Θαύμα Pharma

Πιστοποίηση:

ISO9001, ISO14000, KOSHER

Πρότυπος αριθμός:

58-20-8

 

4.

Ελάχιστη ποσότητα διαταγής:

10 γραμμάρια

Τιμή:

διαπραγμάτευση

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

1kg/bag, 100grams/bag, 10grams/bag

Χρόνος παράδοσης:

1-3 ημέρες

Όροι πληρωμής:

T/T, Δυτική Ένωση, γραμμάριο χρημάτων

Δυνατότητα ανεφοδιασμού:

100KGS/week

 


Πλεονέκτημα ΘΑΥΜΑΤΟΣ PHARMA: 
1. Πλούσια εμπειρία.
Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικός στεροειδής προμηθευτής στην Κίνα πάνω από 15 έτη. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, την Ισπανία, το UK, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, και άλλες. Πήραμε πολύ καλοί ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας, λόγω της ποιότητας της στεροειδούς και επαγγελματικής πείρας μας να ενεργοποιήσουμε την επιχείρηση. 
2. Μεγάλη ποιότητα, αγνότητα και ευνοϊκός.
Η καλή ποιότητα είναι ενός ποιότητας από μυστικού επιτυχίας μας, και ακατέργαστη σκόνη και υγρά στεροειδή.
3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση.
Υπάρχουν επίσης στεροειδή στο απόθεμα, έτσι μπορούμε να τα παραδώσουμε πολύ γρήγορα μόλις πήραμε την πληρωμή, κανονικά μέσα σε 24 ώρες.
Έχουμε τον ειδικό τρόπο που θα μπορούσε να στείλει 0.01kg στα προϊόντα 3.5kg συγχρόνως. Προσφέρουμε επίσης τη λειώνοντας σκόνη στην υγρή υπηρεσία. Και μπορεί να στείλει το υγρό στα ειδικά μπουκάλια.
4. Καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων.
Ακολουθώντας τη συσκευασία και ενημερώνοντας την κάθε ημέρα. Γρήγορη απάντηση και καλές επικοινωνίες, on-line 24 ώρες.

 

Συσκευασία και παράδοση
1. Μαζικό απόθεμα, για να σιγουρευτεί την παράδοση αμέσως κάθε ημέρα όταν γίνεται η πληρωμή.
2. Ασχομένος με αυτόν τον τομέα για χρόνια, έχουμε το περίπλοκο και επαγγελματικό τμήμα διοικητικών μεριμνών, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή και ταχεία παράδοση.
3. Καλά εκπαιδευμένη και πειθαρχημένη συσκευάζοντας ομάδα που είναι αρκετά επαγγελματική να σας παρέχει μια ασφαλής συσκευασία. Αποφεύγει επίσης πολλή έκτακτη ανάγκη συμβαίνει κατά τη διάρκεια της παράδοσης έτσι ώστε το υψηλό τελωνειακό πέρασμα είναι εγγυημένο. Μοναδικοί τρόποι να σταλεί 10grams σε 20 χιλιόγραμμα σκονών (ή 100ml στα υγρά 30 λίτρων) συγχρόνως στον προορισμό σας. 
4. Οι εικόνες συσκευασίας και ο κώδικας στερέωσης παρέχονται μέσα σε 12 ώρες μόλις λαμβάνοντας την πληρωμή. Οι ενημερωμένες πληροφορίες καταδίωξης θα παρασχεθούν ότι κάθε άλλη ημέρα ακριβώς για σας μπορεί να κρατήσει έναν φοίνικα της συσκευασίας σας.
5. Τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης: Οποιαδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα συνέβησαν μετά από να λάβουν το προϊόν, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Τα προβλήματα θα λύνονταν αμέσως.

 

ΚΑΥΤΕΣ ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες ΠΩΛΗΣΗΣ στο ΘΑΥΜΑ PHARMA:

Mestanolone
Mesterolone
Methandienone
Οξικό άλας Methenolone
Methenolone Enanthate
Oxymetholone
Oxandrolone
Stanozolol
Propionate Drostanolone
Drostanolone enanthate
Exemestane
Τεστοστερόνη
Τεστοστερόνη Cypionate
Τεστοστερόνη Decanoate
Τεστοστερόνη Enanthat
Τεστοστερόνη Isocaproate
Τεστοστερόνη Phyenylpropionate
Propionate τεστοστερόνης
Τεστοστερόνη Undecanoate
Οξικό άλας τεστοστερόνης

 

 

Πρόσωπο επαφών:   Κα Michelle
Ταυτότητα Skype:               Ζήστε: marvelpharma
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:     Το MarvelPharma@yahoo.com
Ιστοχώρος:                RawSteroid-Powders.com

Στοιχεία επικοινωνίας
China Pharmaceutical & Chemical Online Market

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jiny Tien

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)